Google+ Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Voordeliger Wonen.

 

Levering voorwaarden, retourneren/ruilen, condities

De levertijd  van zonwering zal ongeveer  3 a 5 weken zijn, alle ander producten ongeveer 1 a 2 weken. De levertijd gaat in op het moment van u bestelling. De aangegeven levertijden zijn indicatief en kunnen door Voordeliger-wonen worden aangepast. Bij de levering dient u aanwezig te zijn. Na een tweede poging van levering en u bent niet thuis kunnen er eventueel kosten worden berekent.

Wij willen u er op wijzen dat de chauffeur uw bestelling niet naar binnen brengt.

De artikelen worden geleverd op de stoep voor de deur indien de chauffeur er kan komen met de pallet en andere producten.

U kunt geen overeenkomst ontbinden of een schadevergoeding krijgen.

Voordeliger-wonen aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid  van de aangeboden producten/informatie op deze web shop site.

De door Voordeliger-wonen geleverde goederen werken onder invloed van schommelingen in  temperatuur en/of relatieve luchtvochtigheid. Schade welke ontstaat bij te hoge of te lage temperatuur en/of relatieve luchtvochtig valt buiten onze verantwoording en komt derhalve niet in aanmerking van schadevergoeding.

Daar Voordeliger-wonen op geen enkele wijze betrokken is bij de verwerking van de geleverde goederen is Voordeliger-wonen op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor directe of indirecte schade.

Retourneren/ruilen van de goederen is alleen mogelijk binnen 14 dagen na levering. De vervoerskosten zijn voor rekening van de wederpartij. Bij ophalen van goederen brengen wij 75 Euro ophaal-en administratie kosten en 95 Euro verzend en verwerkingskosten in rekening.

Het retourneren/ruilen van de goederen is alleen mogelijk indien de goederen in de originele staat verkeren(onbeschadigd en in originelen gesloten verpakking) welke goederen zijn uitgesloten van retour of ruiling : niet voorraad artikelen, speciale bestellingen en op maat gemaakte of afgesneden materialen.(o.a. zonwering, tapijt, vinyl, gordijnen)

Foutieve prijzen of kleurnummers.

Wij proberen enkel de juiste prijzen en kleurnummers in onze web shop weer te geven. Mocht er onverhoopt een onjuiste prijs of kleurnummer vermeld staan, dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld. Voordeliger-wonen is dan in staat om de prijs of kleurnummer aan te passen. U krijgt wel de mogelijkheid uw bestelling eventueel te annuleren.

Tapijt Drive-In  BV is ten alle tijden niet aansprakelijk voor de producten en leveringen van Voordeliger-wonen.