Google+ Goedkope PVC en Laminaat vloeren in Roosendaal
Slider 6 Slider 1 Slider 4 Slider 3 Slider 6 Slider

PVC & laminaat vloeren, luxaflex & gordijnen | Goedkoop en voordelig wonen in Roosendaal

Over ons

Voordeliger-wonen is een onderdeel van Tapijt Drive-In  BV  uit Roosendaal.

Op de website van Voordeliger-wonen vindt u allerlei producten voor in het huis.

Als consument zult u zien dat het aanschaffen van onze producten nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Wij bieden

  • - De laagste prijzen
  • - Veilig online betalen
  • - Producten bij ons ophalen
  • - Privacy beleid
     

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.
Het beste kunt u bellen doorweeks op openingstijden.

Tapijt Drive In Logo

Voordeliger-Wonen is onderdeel van Tapijt Drive-in

Tapijt Drive-in is een winkel gespecialiseerd in alles op het gebied van woninginrichting. De winkel is opgericht door Cees van de Sanden in 1982 en is gevestigd aan de Gastelseweg 36 te Roosendaal. Cees is nog steeds werkzaam in de winkel samen met dochter Joyce, zoon Johan en neef Roland zorgen voor het plaatsen bij de klant, je kunt zeggen Tapijt Drive-in is een echt familiebedrijf.

Wij maken van uw huis een thuis! Of nu op zoek bent naar iets voor op de vloer of aan de ramen wij bieden u een volledig aanbod. Tapijt, vinyl, PVC, gordijnen vitrages en alles op het gebied op zonwering, eigenlijk te veel om op te noemen.

Ons motto is Service en kwaliteit, deze staan bij ons hoog in het vaandel, alles wordt door ons ingemeten, op maat gemaakt en door ons geplaatst. Graag nodigen wij u uit in onze winkel om onder het genot een bakje koffie te zien wat wij allemaal hebben te bieden.

Wij zien onze webshop Voordeliger-Wonen als aanvulling op onze winkel, via deze weg bieden wij u als klant de mogelijkheid om dezelfde service en kwaliteit te ervaren als bij Tapijt Drive-in, het enige onderscheid is dat u zelf inmeet en zelf plaatst. Voor advies staan wij natuurlijk

altijd voor u klaar! Ook in onze shop vind u een breed assortiment op het gebied van vloeren en raamdecoraties, misschien toch iets niet gevonden? U kunt altijd contact met ons op nemen!

Team Tapijt Drive-in en Voordeliger-Wonen heten u graag welkom!

 


Goedkope PVC en Laminaat vloeren in Roosendaal

Voordeliger-Wonen.nl heeft een breed en groot assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in goedkope laminaat vloeren, voordeligste PVC vloeren, luxaflex en gordijnen. Wij staan voor Voordelig wonen in Roosendaal. De vloer en uw ramen zijn een essentieel voor de vormgeving van uw huis. Goedkoop wonen kan met onze service. Wij zitten altijd op bodem prijzen. Er zijn veel verschillende vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren. We maken bij laminaat vloeren onderscheid tussen: ambiant, beautifloor, berry alloc, egger, gelasta, meister, pro click, quick step, saffier, tarkett, tree floor & design, ondervloeren en rand afwerking. Voor PVC vloeren maken we onderscheid tussen: ambiant dry back, beautifloor click, gelasta click, gelasta dryback, mflor, tree floor & design, ondervloeren, rand afwerking. Punten die wij belangrijk vinden zijn "goedkope producten" "veilig betalen", "producten bij ons ophalen", "goede service" en "privacy beleid".