Google+ PVC vloeren

Voordeliger-wonen biedt u een ruime keuze aan PVC vloeren alle voor een aantrekkelijke prijs! U vraagt zich af waarom een PVC vloer? Dit soort vloer is een product wat al jaren toegepast wordt in de projectwereld, dat wil zeggen, dit soort vloeren worden vaak geplaatst in hotels, winkels, bankgebouwen en in heel veel verzorgingstehuizen, ruimtes waar de vloer intensief wordt gebruikt. Dit geeft natuurlijk aan hoe sterk PVC vloeren zijn!

 

PVC heeft de uitstraling van een echte houten massieve vloer, alleen de voordelen zijn groter, de kans op beschadigen is vele malen kleiner en het onderhoud is aanzienlijk eenvoudiger. Voordeliger-wonen kan bij elke vloer een bijpassend onderhoudsadvies verstrekken.

 

PVC vloeren zijn in twee varianten verkrijgbaar, de zogenaamde dry back uitvoering betreft PVC dat geheel verlijmd dient te worden. Er is ook PVC met een kliksysteem, hierbij “klikken” als het ware de losse panelen in elkaar en ligt het geheel zwevend op een ondervloer. Belangrijk is de basisvloer, deze dient vlaak te zijn. Bij Dry back betekent dat de basisvloer eigenlijk altijd geegaliseerd dient te worden.

 

Voordeliger-wonen is onderdeel van www.tapijtdrive-in.nl, een woninginrichter gevestigd in Roosendaal, wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van PVC vloeren, dus mocht u technische vragen hebben, dan kunt u ons altijd bellen! We staan u graag te woord voor een goed advies.

PVC vloeren